Tende - CERADAPLAST

Bilo da se radi o samostojećem objektu ili terasi u sklopu nekog objekta, fiksne tende idealna su rješenja. Izrađujemo ih u svim veličinama i oblicima. Od visokokvalitetnih materijala su, raznih boja i dezena. Materijali renomiranog proizvođača COMPLAN otporni su na sve vremenske uvjete. Svojim bogatim iskustvom pomoći ćemo kako osmišljavajem samog izgleda, tako i samom izradom noseće konstrukcije.

ALU TENDE NA IZVLAČENJE ILI ZGLOBNE TENDE

Tende na izvlačenje odlikuju se laganom konstrukcijom od plastificiranog aluminija, te mehanizmima s inox lancima što ih čini otpornim na sve vremenske uvijete. Lako se postavljaju i prilagođavaju svim objektima, jednostavne su za rukovanje.

SKLOPIVE TENDE

Sklopive tende za obiteljske kuće pružaju idealnu zaštitu od sunca. Štiteći Vas od UV zraka ujedno održavaju i svježinu kako terase tako i cijele kuće. Svojim dizajnom vizualno upotpunjuju, te se bez problema uklapaju u gotovo svaku cjelinu. Pored mehanizama za ručno sklapanje u ponudi imamo i mehanizme na električni pogon.

OSTALO

Pokušavajući što više olakšati sklapanje tendi i natkrova, našu smo ponudu proširili i na mehanizme s elektro pogonom, senzore za vjetar i svijetlo koji će automatski pokrenuti mehanizam. Mehanizme na daljinsko upravljanje, sklopke koje se ugrađuju bez instalacija i sl...