Već dugi niz godina PVC strip zavjese (trakaste-zračne zavjese) se naširoko koriste u industriji

PVC strip zavjese pružaju vrlo isplativo rješenje koje pruža zaštitu radnika i materijala od posljedica nepovoljnih okolišnih čimbenika kao što su buka, toplina, hladnoća, vlaga, prašina i propuh, insekti, ptice itd.
 

PVC trakaste zavjese - Zračne zavjese


Izrađuju se od prozirnog mekanog trakastog PVC materijala sa zaobljenim rubovima čime se osigurava sigurnost od ozljeđivanja prilikom prolaza pješaka, kolica, viličara, vozila itd.
Trakaste zavjese od PVC materijala štede energiju te smanjuju gubitak topline i do 40%. U grijanim prostorima PVC trake ne dozoljavaju rashlađivanje, a u hlađenim prostorima zagrijavanje.

Primjena im je široka: od malih otvora, rashladnih pultova do industriske upotrebe čak i u kliznoj varijanti. PVC trake mogu se primjeniti i za razdvajanje prostorija. Lako se montiraju i održavaju.
U osnovnoj izvedbi mogu se koristiti u temperaturnim uvjetima od +50 °C do -15 °C. Izrađuju se i u varijanti optornim na niske temperature od +15°C do -50°C.

PVC industrijske zavjese, zbog njihove iznimne prilagodljivosti različitim potrebama upotrebljavaju se praktično svugdje. Hladnjače, ulaz u skladišta, tvornice.

U ponudi imamo glatke, rebraste, perforirane, svijetleće(u slučaju nestanka struje) trake kao i izbor boja i širine i naravno montažu istih. 

Galerija slika